slowly diving into the snow
easy like sunday morning
savaitgaliais dažniausiai, jei veikiam spontaniškai, keliamės kartu su pirmaisiais Barboros čiulbesiais, kurie ne visada būna anksti. anksti būna iki devintos, nuo dešimtos jau gerai, o jei B. muša rekordus, būna miegam ir iki beveik dvylikos. mums , kaip užkietėjusiems naktinėtojams ir ilgų filmų vakarų mėgėjams, tai yra wowowoow.
man patinka savaitgaliai. niekada iki vyro ir iki B atsiradimų jų nesureikšmindavau. o dabar, dabar tai yra pačios geriausios greit praeinančios savaitės dienos. ar veikiam ką, ar ne, bet taip gera niekur neskubėti, vartytis visiems lovoj, lėtai ruošti pusryčius ir vėl įsliūkinti lovon, nes Barborai puikiai sekasi įsivažiuoti į šį gražų tinginių ritmą su savais ritualais, kurie niekur nedingo jai gimus. iki dešimties mėnesių ji visad pusryčiaudavo lovoje, matyt, tie įgūdžiai niekur nedingo : )
šis sniego pilnas sekmadienis tikriausiai tik mane iš mūsų keturių labiausiai sužavėjo iš pat ryto. pradariusi plačias duris į kambarį, kuriame visi langai , net suspiegiau iš to džiaugsmo. nebuvo nei lėtų pusryčių, nei vartymosi lovose.. buvo tik greitgreit, einam, ištirps!
labai norėjau parodyti Barborai sniegą, išsimaudyti juos visus tris jame, nufotografuoti juos ir užbaigti turimą foto juostą, kad galėčiau ją nunešti išryškinti, grįžti namo raudonais skruostais ir visiškai šlapiems, o tada slėptis po antklode ir gerti arbatas. o taip ir buvo. ir buvo n u o s t a b u . live the little things
vėliau sekė jų visų trijų pietų miegai.o man pasitaikė puiki proga išsliūkint iš namų savais keliais
m i e g a l i a i ❤
o pirmadieniais, kad nebūtų ilgu savaitgalio, reikia kepti kokį visiškai naują pyragą
varškės ir persimonų keksas
1 persimonas
180 g. varškės
100g. ryžių miltų
125 g. miltų
115 g. labai minkšto sviesto
šaukštas natūralaus medaus
(dėjau medų, nes neturėjau užtektinai cukraus)
100g. cukraus
0,5 a.š. kepimo miltelių arba sodos
1. a.š. vanilės
3 kiaušiniai
Sviestą išsukti su cukrumi ir tirpintu medumi iki purios masės. Įmaišyti varškę, vanilę, sutrinti visą masę su blenderiu. Po vieną nuolat pamaišant mušti kiaušinius. Atskirame dubenyje persijoti miltus su kepimo milteliais. Miltų mišinį supilti į tešlą ir gerai išmaišyti, įdėti kubeliais pjaustytą persimoną. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, supilame tešlą. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių, priklausomai nuo jūsų orkaitės. Ar iškepė, patikrinkite su mediniu pagaliuku.
kekso įkvėpimai iš savaitgalio rendez-vous ir duonos ir žaidimų










Komentarai
Rašyti komentarą